Lahmacun WoW
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Horde Leveling Guide!

3 posters

Horde Leveling Guide! Empty Horde Leveling Guide!

Mesaj  SpellJack Salı Şub. 26, 2008 2:34 pm

Joana's Horde Leveling Guide

Arkadaşlar bir an önce level 70 olmak isteyenlerin işine çok yarayacağını düşündüğüm bir Guide'ı sizinle paylaşmak istedim. Level kasma rehberleri içinde en ünlüsü olduğunu söyleyebilirim. Joana ya da Mancow adıyla yeni açılan realm'lere girip, en yakınındaki player'a 10 level fark atarak 4 Days 20 Hours /played süresi ile level 60 oluyor ve adam level kasma şeklini rehber olarak hazırlamış ve parayla satıyor (Ben torrent'den indirdim Very Happy )

Guide gerçekten çok iyi ben kullandım. Guide aslında Hunter ve Warlock'lara yönelik ama bence her class rahatlıkla adımları takip edebilir.

Aşağıda Guide'ın (rehberin) bir bölümünün görüntüsü var:
Horde Leveling Guide! Guidecopyhx7

Görüldüğü üzere guide ingilizce ama sadece belirli birkaç kelimeyi kullanmış. O yüzden kelimelerin anlamlarını öğrenseniz yeterli oluyor (ingilizce bilmeyenler için). Resimde görüldüğü gibi questler link şeklinde ve hepside allakhazam.com sitesine yönlendirilmiş. linke tıklayarak questte ne yapanız gerektiğini öğrenebilirisiniz (ben o siteyi fazla beğenmemiştim. Thottbot'tan bakmıştım hep Very Happy ).

Umarım işinize yarar. Şu an fırsat buldukça rehberi Türkçe'ye çevirmeye çalışıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlar olursa sevinirim.

Joana's Horde Leveling Guide Download:
http://rapidshare.com/files/95186401/Guide.rar.html

En son SpellJack tarafından Cuma Mart 21, 2008 9:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
SpellJack
SpellJack
Class Lider
Class Lider

Class : Mage
Talent : Fire
Irk : Blood Elf
Raid Puanı :
Horde Leveling Guide! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Horde Leveling Guide! Right_bar_bleue

Horde Leveling Guide! Empty Geri: Horde Leveling Guide!

Mesaj  Taykhanus Çarş. Şub. 27, 2008 10:08 am

emeyine sağlık çok güzel bir paylaşım bu oyuna yeni başlayan ve yan character açmak isteyen arkadaşlarımız için süper bi yardım oldu.Teşekkürler.
Taykhanus
Taykhanus
Honored
Honored

Class : Warlock
Talent : affli:41/7/13
Irk : Undead
Raid Puanı :
Horde Leveling Guide! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Horde Leveling Guide! Right_bar_bleue

Mesaj  noyn Çarş. Şub. 27, 2008 11:10 am

spelljack cabaların ve yardımın ıcın cok tesekkurler gercekten guılddekı arkadasla ıcın cok faydalı bı kaynak yanlız bu guıde dakı q ler senınde dedıgın gıbı hunter ıcın secılmıs yanı orda soylenen lvl aralıgındakı q ler log da kırmızı olan ve hunter dısındakı charlar ıcın yapılması ımkansız derecesınde zor olan q lerdır (lock dahıl) zaten orada ısmı gecen dısı bır troll hunter char fakat bunu guıld ıcındekı arkadaslarımız bu guıde den yararlanırken esıt yada yakın lvl arkadaslarıyla gurup kurarak rahatlıkla yapabılırler hem kısa surede 70 olur hem guıde de verılen farm noktalarını ogrenır cok para bırıktır hemde guıld ıcınde sureklı yardımlastıkları arkadaslarıyla arkadaslıklarını pekıstırebılırler
cabaların ve yardımlarından dolayı tekrar tesekkurler ve tebrıkler.

noyn
Class Lider
Class Lider

Class : druid
Talent : feral
Irk : tauren
Raid Puanı :
Horde Leveling Guide! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Horde Leveling Guide! Right_bar_bleue

Mesaj  SpellJack Çarş. Şub. 27, 2008 1:12 pm

Rica ederim önemli bi şey değil. Alt tarafı bi dosya upload ettim Smile ama guide'dı herkesin takip edebileceğine inanıyorum. Ben mage ile guide'daki qların hepsini sırayla yapabiliyordum ki bu 30-60 arasındaki level explerinin düşürülmesinden önceydi. Yani belli bi süre sonra daha az experience ile level atladığınız için guide'ın önünden gideceksiniz. zaten elite questlerinin çoğuda normal mob oldu. Dediğim gibi herkes takip edebilir Guide'ı
SpellJack
SpellJack
Class Lider
Class Lider

Raid Puanı :
Horde Leveling Guide! Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Horde Leveling Guide! Right_bar_bleue

Mesaj  Misafir Perş. Mart 06, 2008 2:11 pm

Bu guide joananın guide i. 2 70 imi de bununla kastım, alt charlarımda hala kullanmaya devam ediyorum, leveling inanılmaz fark ediyor tek kelimeyle mükemmeldir. Yalnız hunter a göre ayarlı olduğu için bazı questleri solo yapmanız zor, ancak çok da önemli değil zaten çoğu normal mob olmuş benim de duyduğuma göre.

Misafir
Misafir

Mesaj  SpellJack Cuma Mart 07, 2008 2:02 am

evet. level 30-60 arasındaki bütün elite questleri normal mob yapıldı. O yüzden hunter'a göre ayarlı olmasınında bi zararı kalmıyor guide'ın.
SpellJack
SpellJack
Class Lider
Class Lider

Raid Puanı :

- Similar topics