raid ve heroic için rogue zorunlulukları, tavsiyeleri vs..
2 posters
Lahmacun WoW :: World of Warcraft :: Sınıflar :: Rogue
1 sayfadaki 1 sayfası
raid ve heroic için rogue zorunlulukları, tavsiyeleri vs..
selamlar herkese,
daha yeni katıldım guild e, genelde pvp yapıyorum ama raid lere ve heroic lere katılmak istyorum. Baktım foruma bunla ilgili bi açıklama var mı diye ama göremedim. Açıkçası pek bilgim yok pve konusunda o yüzden biraz tavsiye istyorum combat talent ıyla oynadığımı düşünürsek ne kadar hit rating, crit chance, attack power ve hp yapsam raid ve hc lerde başarılı olabilirim, şimdiden teşekkürler..
daha yeni katıldım guild e, genelde pvp yapıyorum ama raid lere ve heroic lere katılmak istyorum. Baktım foruma bunla ilgili bi açıklama var mı diye ama göremedim. Açıkçası pek bilgim yok pve konusunda o yüzden biraz tavsiye istyorum combat talent ıyla oynadığımı düşünürsek ne kadar hit rating, crit chance, attack power ve hp yapsam raid ve hc lerde başarılı olabilirim, şimdiden teşekkürler..
Laudaville- Honored
Class : rogue
Talent : subtlety
Irk : undead
Raid Puanı :
Geri: raid ve heroic için rogue zorunlulukları, tavsiyeleri vs..
hp ile pek isim yok zaten dmg almaman lazım bunun azı cogu yok dmg aldınmı yatarsın ap ile criti dengeli gotur ama karazhana girmeden once 160 civarı hit rating kasman ii olur daha sonra 200 kusurlere cekersin karazhan droplarıyla raid oncesi arena itemleri ve pve den hiti yuksek itemler toplarsan is gorur
katil- Yönetim
Class : Rogue
Talent : pve hemo
Irk : Undead
Raid Puanı :
Lahmacun WoW :: World of Warcraft :: Sınıflar :: Rogue
1 sayfadaki 1 sayfası