Lütfen quest, instance, taleplerinizi bu başlığa yazın
+2
noyn
yupa
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: Lütfen quest, instance, taleplerinizi bu başlığa yazın
alt charımın kara key q leri icin basfurmak istiom ama hane herkesin main charları yapmamısken hos olmıcak o yüsden hane bi kapıya not yasamda olmassada sorun degil :D
yupa- Class Lider
Class : war
Talent : prot/furry
Irk : greenpower
Raid Puanı :
Mana Tombsta ekstra bossu "Yor" summonu
Mana Tombs Heroic te 4. boss u sommonlamak için özel bir anahtar ve consortium exalted gereklidir. Bu anahtarı yapabilmek için ise eth. prison key gereklidir. Whordess e Eth. Prison key toplamakta yardımcı olabilecek boş vakti olan 70 ler olur ise partime katılmalarını rica ederim. Blade edge de birlikte consortium repi verecek mobları keseceğiz, eğer prison key düşer ise ben needleyerek 5 tanesi için bir adet anahtar yapabilme "şansına" kavuşacağım. Bu arada biraz da mavi bop çıkacaktır. Böylece Mana tombs a yapılan guild heroic partileri (tabii whordess partide ise,veya son bossu kestikten sonra partiye alırlar ise) hem herkes 1 ekstra heroic badge kazanabilecek, hemde Yor isimli bu ekstra bosstan düşen epic yüzükleri alma şansına kavuşacaklardır.
Yardım eden arkadaşlara teşekkürler. Anahtar halloldu, Yor summonu için MT Heroicte son bosstan sonra partiye alınmam yeterli.
Yardım eden arkadaşlara teşekkürler. Anahtar halloldu, Yor summonu için MT Heroicte son bosstan sonra partiye alınmam yeterli.
En son Whordess tarafından C.tesi Mart 01, 2008 7:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir- Misafir
mana tombs yor summ q tı ıcın ne zaman ıhtıyacınız olursa ben yardıma hazırım ayrıca manatombs dungeon cons rep verdıgını dusunursek guılddekı jw olan arkadaslarımızın da sıze yardımcı olmakta cok ısteklı olacaklarıma emınım (mustı bu sana bı gonderme )
bu arada ıso senın kara key q kerınıde yapmak ıcın herzaman gelırım just ınv me
bu arada ıso senın kara key q kerınıde yapmak ıcın herzaman gelırım just ınv me
noyn- Class Lider
Class : druid
Talent : feral
Irk : tauren
Raid Puanı :
ben yupanın kara key lerıne gelmem sızde gıdemezsınız adam da war cunkı
ama ogrımd ıcın ınv atabılırsınız
noyan abıcım artık bıktım su ıtem olayı benı cıdden bunalttı herseyde bır hayır wardır gercı mec tekı sılahın dusmemesı bır acıdan ıı oldu cunkı dussede ıs yapamıycaktı spell dmg ı yok en ıı enc te 40 spell dmg werıyor we sonucta prot pala ıcın anlamsız
cıdden ıı bır tank olabılıyor pala lar ama gear ıcın cok acı cektırıyor su bılızz onları kınım kınım kınıyorum bu saka degıl cıdden kınıyorum bılızı.
ama ogrımd ıcın ınv atabılırsınız
noyan abıcım artık bıktım su ıtem olayı benı cıdden bunalttı herseyde bır hayır wardır gercı mec tekı sılahın dusmemesı bır acıdan ıı oldu cunkı dussede ıs yapamıycaktı spell dmg ı yok en ıı enc te 40 spell dmg werıyor we sonucta prot pala ıcın anlamsız
cıdden ıı bır tank olabılıyor pala lar ama gear ıcın cok acı cektırıyor su bılızz onları kınım kınım kınıyorum bu saka degıl cıdden kınıyorum bılızı.
madeni- Class Lider
Raid Puanı :
benide çağırabilirsin yupa yan character in kara questleri için elimden geleni yaparım.
Taykhanus- Honored
Class : Warlock
Talent : affli:41/7/13
Irk : Undead
Raid Puanı :
kara anahtarı almaya sl ye giderken bana da wisp atın. ben kara key aldım ama iki questim var orada. onları yaparım.
koroglu- Honored
Class : Hunter
Talent : MM
Irk : Blood Elf
Raid Puanı :
Scryers grup questleri
arkadaşlar benim scryers için grup questlerim var 3 ve 5 kişilik yardım ederseniz sevinirim.
questler:quest yeri netherstrom,isimleri 3 kişilik:shutting down manaforge ara/5 kişilik:turning point.
questler:quest yeri netherstrom,isimleri 3 kişilik:shutting down manaforge ara/5 kişilik:turning point.
Taykhanus- Honored
Class : Warlock
Talent : affli:41/7/13
Irk : Undead
Raid Puanı :
Turning point(scryer)
5 kişilik netherstormda bi quest yardım etcek ark aranıyor
Lasenguna/İsbtr- Honored
Class : shaman/rogue
Talent : resto/combar
Irk : tauren/undead
Raid Puanı :