Lahmacun WoW
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

addon paketi guild icin zorunlu addonlarda var acıklamalı

addon paketi guild icin zorunlu addonlarda var acıklamalı Empty addon paketi guild icin zorunlu addonlarda var acıklamalı

Mesaj  katil Cuma Şub. 08, 2008 2:44 am

pach 2.4 le burdaki addonlar out date e dusmustur burdaki addonların isimelrine bakarak curseden yeni versiyolarını indirebilirsiniz dps meter yerine baska bir addon tavsiye edicem daha saglam bir addon aynı isi yapıyor "Recount" ayrıca zorunlu olanlar gundemden dusmustur

ben zaten oyunu yalamısım yutmusum bide senin yazdıgın yazılarımı okucam demeyin forumdaki yazıları takip edin ben cok biliyorum gibi bi anlam cıkmasın bende cok seyi bilmiyorum ama bu yazılar arasında bilmediginiz ve oyununuzu kolaylastırak bişiler muahkkak yazılmsıtır dandik bi forum deyip es gecmeyin bazı eklemeyi dusundugum seyleri en buyuk forumlarda bile bulamıcaksınız en azından bu bolume acılan her konuyu ve benim rogue bolumu dısına actıgım her konuyu takip edin

OKUYUNNNNNNNNN
arkadasalr whisp atmaktan 2 gundur oyun oynayamıyorum lutfen yazılanları ******OKUYUN***** addon alınındaki butun baslıkları okuyun okumadıgınız konulardan bana tekrar tekrar soru sormayın sordugunuz butun soruların cevaplarını baslıkların iceriginde bulucaksınız ama daha burdaki konuyu bile sonuna kadar okumayanlar var bu konu iicinde anlattıgım seyler tekrar tekrar soru olarak geliyo anlamadıgınız yerleri tabiki sorun ama okumadan soru sormaya baslamayın bişi kaybetmezsiniz okuyun okuyun okuyun herkes yuklesin zorunluları offların yuklemdigini er hic yuklemez bana lazım olmaz demeyin diger konu baslıkları bildiginiz konular olsa bile okuyun
zorunlular klasoru icindeki addonlar ve ventin kurulması ZORUNLU MECBURİ vs vsdir
digerleri istek uzerine benim kullandıklarımdan ve diger guild uyelerişnin tavsiyeleriyle eklenmiştir
hosunuzsa gideni kurarsınız
NOT: ilk defa kurucaklar trinity bar addonuna dikkat etsinle hatta onu en son kurun cunku ekranınız
bu addonbu ıkurduktan sonra duzenleyene kadar baya karıscaktır paketin icindeki en ii adonlardan biridir ama addon konusnda tecruybhesiz olanlar bunu kurunca kendilerini bir kesmekesin iciden bulucaklar panik yapmayın yavas yavas ayarlarını kesvetmeye baslayın
bazı addonlar en son guncellemesi yeni pachten once cıktıgı icin out of date olarak gorunecekler ve aktif olmayacaklardır out of date olmalarına ragmen saglıklı sekilde kullanılabilirler bu problemi duzeltmek icin addon yukleme baslıklı konu acıp fotoraflı anlatım koyucam
*****onceki pakette bulunan DBM-3.02b-core-bc-mods.zip isimli addonu bazı arkadaslarda sorun cıkardıgından bu paketten cıkardım artık onun yerine BigWigs-r56217.zip isimli addon zorunludur 2 sinden birini kullanmak zorunludur hangisi isterwseniz onu kullanın ayrıca onceki paketi indirip DBM-3.02b-core-bc-mods.zip yi degiştirmek isteyenler icin download linkini vericem sadece onu degistirip problemi asabilirsiniz

***ilk defa addon yukleyenler icin hemen yeni konu acıp anlatamaya baslıyorum****
ve bazı addonların ayarlarınıda anlatıcam onlar icinde ayrı konu acıcam konuları takip edin lutfen
addonları yukledikten sonra group calender addonundan onay vermeniz gerekicek onun icinde addonun acıklamsını yaptıgım konu baslıgını okuyun

***sunuda ekleyim aklıma gelmisken guilddeki herkes msn adresimi eklesin hala ekelemeyenler var ( kuvalak@hotmail.com)
ekledikten sonra oyundaki nickinizi soyleyinki tanıyıp not alayım

addon paketi : http://rapidshare.com/files/90513643/lahmacun_addon.rar.html
BigWigs-r56217.zip : http://wow.curse.com/downloads/details/3299/download/43246/ (Choose a mirror automatically yazısını tıklayıp indirin)

addonun paketinin icindeki acıklamayıda buraya yapıstırdım neler oldgunu bilmeniz icin
hazırlayan : katil
bu addonların hepsini curseden indirdim ve bende kullanıyorum siz yinede
virus taramasından gecirin sonra vay virus varmıs hacklendim sen soylesin
boylesin demeyin olurda bi sekilde hacklenirseniz sorumlulugu bana yuklemeye
calısmayın aylardır bu addonalrı kullanıyorum hic hacklenmedim benimde kimseyi
hacklicek kadar pc bilgim yok ve adımı boyle bi işe bulastırmam guveniniz yoksa
burdan isimlerine bakıp siteden kendiniz indirtin ama curseden indirin dandik
sitelere gitmeyin addondan hack olmaz addonun icinde calıstıralabilir dosya
bulunamaz eger calıstıralabilir dosyayı gorupte hala o addonu yuklemeye calısyosanız
zaten virusu kapmıssınız demektir addonun en fazla yapabilce kullanıcı adınızı ,
ustunuzdeki gold miktarını ve itemleri baska bi kullanıcıya raporlamak olabilir
ki buda hacklenmenize sebep olmaz cunku sifrenize ulasamaz ama dandik bi sifre
koyarsanız adam deneye deneye sifrenizi bulabilir bazı addonların satupları vardır
bu setuplar virus icerebilir mesela mob map addonu gibi ama ben aylardır kullanıyorum
ve su ana kadar sorun yasamadım bu addonun setupunun olmasının nedeni kendini update
edebilmesi icindir buraya koydugum diger setuplu dosyalar addond egil programdır ve
ne ise yaradıklarını asagıda acıklıcam
zorunlular kısmındaki addonları mutlaka yuleyin 1 level olsanız bile yukleyin
bazıları 1 levelde bile lazım olabilir ki 1 de lazım olmasa bile 70te lazım olca kesin
bunlarsız guildde raidde olmaz:)

***zorunlular****

AttuneTrack-1191350791.zip : karazhan vesayre gibi yerlere girip giremeyeceginizi kolay takip
edebilmemizi saglıcak adondur herkese tek tek sormak zor oluyo
lutfen yuklemyi ihmal etmeyin raid planlaması icin cok onemli

GroupCalendar_3.4.2.zip :guildce yapılacak bir isi veya bir grubun
topluca yapıca isleri not alıp koordine debilice gibi kendi
notlarınızıda alabilir duyurular icinde kullanılabilir

BigWigs-r56217.zip : bossların yapıca onemli olayları birkac saniye oncesinden haber verip
hazırlıklı olmasnızı saglıcaktır cok onemli bir addon bunsuz raid yapılamaz

KLHThreatMeter.rar : agro kontrolu saglamanız icin bir addon sadece raid veya guild icin degil
her level her dungeon icin zorunludur bunusuz adınız noob a cıkabilir

ventrilo-3.0.1-Windows-i386.exe : bu addon degildir programdır setupla kurmanız gerekiyo addonların
arasına atıpta ben calıstıramadım derseniz cok gulerim:) sesli
konusma icin kulanılır raidlerin vazgecilmezidir dusuk levellerde
yukleyip raidlerde konusmalarımızı takip edebilir ama sessiz olmak kaydıya:)
hatta bi ara muzik yayını bile yapıyoduk guilde

*****ui interface***** wowun orjinal interfacinden sıkılanlar veya daha cok kontrol isteyenler kullanabilir
benim kullandııgm interfaci foruma koyucam feyz alabilmeniz icin sizde kendi
tasarımlarınızı koyar paylasırsınız forumda:)

archud-2-2-39509.zip : kendinizin ve rakibin heal mana falan gibi temel seyerini(neyleriyse artık
kelime bulamadım buraya)ekranın ortasınd adogru barlar olusturup daha kolay
izlemenizi saglar denemekte fayda var hosunuza gidebilir

TitanPanel312.20300-Rev240a.zip: ekranın altına veya ustune veya ikisinede kucuk seffaflastırlabilen
barlar olusturur goldunuzu lagı repair durmunuzu saati vs bir suru
seyi burdan takip edebilirsiniz tavsiye ederim yukleyin ama sadece
ust barını kullanın alt bar benim pek hosuma gitmedi

TrinityBars_20300.3.zip : cok gusel bir addon cok degişik tasarımlar yapabilirsiniz action barı
ozellestirmenizi saglar

X-Perl 2.3.9b.zip : en sevdigim addonlardan biri portrenizi parti raid ikonlarınızı
ozellestirmeniz saglar hp niz dustugunde ekranın kenarlarında ice
dogru kırmızı bi goruntu kaplayıp uyarırı vs vs

*****lag azaltma********

FasterPing-v01beta.zip : bu addon degildir kayıt defterinizdeki orjinal windows ayarları ustunde
oynama yaparak lagı dusurmeyi hedefler baska programalrda sorun yasamanızada
sebep olabilir kullanmadan once kayıt defterini yedeklerseniz ii olur ben
kullandım ve ise yaradıgını dusunuyorum 50 100 ms arası fark hissetim ama
tesadufte olabilir tabii

*****quest yardımcı******

MobMapInstaller.exe : bu addondur ama kendini update edebilemsi icin setup programı vardır o yuzden
normal addonlar gibi kurlmaz program gibi kurulur kendini program files e kurar
kurulum sırasında yanlıs hatırlamıyorsam wow un yerini sorup addon kısmını oraya
atıyor update etme kısmı program fileste kalıp masa ustune ikon olusturyo nerdeyse
her gun yeni questler ve itemler eklendigi icin sık sık update etmeniz ii olucaktır
update icin masa ustundeki ikonu tıklıcaksınız (***onemli*** cursenin otomatik
update programını kullanıcak olursanız bu addonu update etmesini iptal edin aksi
takdirde verileri silinip bide kendi update programından update etmek zorunda kalırsınız)
questlerin yerlerini haritaya isaretler itemler hakkında bilgi verir npc yerlerini gosterir
recipe leri gosterir falan filan her derde devadır yani kesinlikle kurun

****otomatik addon update***

CurseSetup-0.13.1.exe : cursenin kendi programı olup yuklu olan addonlarınızı curseye baglanıp en guncel
versiyonlarıyla degiştirir hepsini otomatik yapar cok faydalı bir program kullanabilmek
icin programı calıstırdıgınıza uye olmanız gerekicek(beles:) mob map addonunu update
listesinden cıkarmayı unutmayın onunkendi update programı var

******digerleri***********

Atlas_v1.10.3.zip : dungeonların yerlerini ve icindeki bossların yerlerini gosterir cok faydalıdır

AtlasLoot Enhanced v4.03.00.zip : atlasla birlikte kullanılır bossalrın droplarını ve oyundaki diger itemleride gosterir

Black List v120.zip : sizi ganklayan allylerin veya sinir oldugnuz allylerin listensini yapmanızı saglar
ve sanırım eklediginiz kişiyit gorunce uyarı veriyo 70 olunca sizi ganklayanlardan
intikam alabilirsiniz:)

CEnemyCastBar_Natur8_7_5.zip : bazı onemli skillerinizin cd lerini veya cc (sap sheep blind gibi bayıltıcılar) bitis
surelerini ve dusmanınızın da bazı skillerinin cd lerini gosterir onemli bir addondur
her classın yuklemsi ii olur(OmniCC 2.0.7.zip altarnetifidir)

OmniCC 2.0.7.zip : bazı onemli skillerinizin cd lerini veya cc (sap sheep blind gibi bayıltıcılar) bitis
surelerini ve dusmanınızın da bazı skillerinin cd lerini gosterir onemli bir addondur
her classın yuklemsi ii olur(CEnemyCastBar_Natur8_7_5.zip altarnetifidir)

CritLine43.zip : rekorlarınızı kaydetmenizi saglar ve ekran goruntusu alır mesela en cok kac ambush
vurmusum gibi merak ettginizde3 buna bakabilirsiniz (rekor yaptıgınızda oyunbirkac saniye
donacaktır sasrımayın cunku ekran goruntusu alıyor otomatik iptalde edebilirsiniz)

DamageMeters_5.8.2.zip : radi veya dungeonalrdaki playerlerin dps sini hesaplar ayrıca heal over heal gibi bir
suru istatistik bilgiyi tutar onemli bi addondur

gatherer-3.0.3.zip : topladıgınız madenleri bitkileri sandıkları hatta balıklarıda kaydediyodu sanırm ve
guildle paylasır tekrar o malzemeye ihtiyacınız oldugunda burdan bakıp yerini ogrenebilirsiniz
maden falan farmlıcanız zaman buna bakarak guzergah olusturabilirsiniz

MapNotes.rar : map uzerine not alabilmenizi ve diger pariuyeleriyle paylasabilmenizi saglar ayrıca korrdinat gosterir

MobInfo2_3_48.zip : kestiginiz mobların hp lerini kaydeder ve bidahaki kesisinizde bilgi verir dropları ile ilgilide bilgi verir

Outfitter_4.0.1.zip : tek tusla daha once belirlediginiz itemleriniz ustunuza giymenizi saglar mesla otomatige alıp bg ye
girdiginiz gibi siz mudahale etmeden pvp setinizi giydirebilirsiniz

Prat-r57869.1.zip : en sevdigim addonlardan biridir chat pencerenizi ozelestirip copy paste yapmanızı kapsitesini arttırmanızı
classlara gore konusanın isminin renk degişmesini konusanı bir kez tanıdıktan sonra onun levelini yanına yazmasını
web adreslerini link olarak gormenizi vs vs cok ise yarar(log kaydı tutma ayarını bi turlu bulmadım bulursanız banda soyleyin)

radar-berean-1-6-1.zip : pvpde etrafınızdaki dusmanların listesini yan tafa cıkarır arenada ve world pvpde cok ise yarar

RecipeRadar-1.24.zip : meslehinizle ilgili nerde ne recipe varsa bundan bulabilrisiniz yerini haritay isaretletebilirsiniz

***********************************not*****************************
her yuklediginiz addon pcnizin ram ini biraz daha dolduracaktır performans sorununun varsa zorunluları yukleyipdigerlerini bir kez daha dusunun deneyip cok
yavaslatıyorsa iptal edin

fps : pcnin ekrana 1 saniyede cizebildigi resim sayısını ifade eder pc niz kotuyse fps de dusuk olucaktır fps nin lagla alakası yoktur tv lerin fps si 25 tir
oyun icinde 30 40 arası fazlasıyla yeterli olucaktır 70 fps nin anlamı yoktur ayarlarınızı yukseltip daha kaliteli goruntu almak varken fps kasmak mantıksızdır

unuttugum yanlsı yazdıgım veya sulcü lisan ettigim yerler varsa affola elimden geldigince eglenceli yazmaya calsıtımki okunsun vatana millete hayırlı ugurlu olsun lol

addon paketi guild icin zorunlu addonlarda var acıklamalı Wowaddondb2.th

En son katil tarafından Salı Şub. 19, 2008 12:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
katil
katil
Yönetim
Yönetim

Class : Rogue
Talent : pve hemo
Irk : Undead
Raid Puanı :
addon paketi guild icin zorunlu addonlarda var acıklamalı Left_bar_bleue100 / 100100 / 100addon paketi guild icin zorunlu addonlarda var acıklamalı Right_bar_bleue

- Similar topics