Elveda...
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Elveda...
Sevgili arkadaşlar,
bu başlığı açmamın sebebi guildimizden ayrılma kararı almamdır. Bunu sizlerle paylaşırken alıcağım tepkileri düşünmeden edemiyorum. Ama burada kendimi mutlu hissedemediğimden dolayı ayrılma kararı aldım. Eminimki kararımı yargılamadan, olgunlukla kabul ediceksinizdir. Amacım sizlerden ayrılırken kötü bir şekilde değil, yine dost kalarak ayrılmaktır. Aramızda yaşananları bir kalemde silip atabilicek yapıda bir insan deilim. Bana hakkı geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Benimle gene muhabbet edebilir, hc lere katılabilirsiniz, tabi isterseniz. Hepiniz sağlıcakla kalın, mutlu ve huzurlu olun...
bu başlığı açmamın sebebi guildimizden ayrılma kararı almamdır. Bunu sizlerle paylaşırken alıcağım tepkileri düşünmeden edemiyorum. Ama burada kendimi mutlu hissedemediğimden dolayı ayrılma kararı aldım. Eminimki kararımı yargılamadan, olgunlukla kabul ediceksinizdir. Amacım sizlerden ayrılırken kötü bir şekilde değil, yine dost kalarak ayrılmaktır. Aramızda yaşananları bir kalemde silip atabilicek yapıda bir insan deilim. Bana hakkı geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Benimle gene muhabbet edebilir, hc lere katılabilirsiniz, tabi isterseniz. Hepiniz sağlıcakla kalın, mutlu ve huzurlu olun...
Misafir- Misafir
Geri: Elveda...
Güle güle ama biraz ani olmadı mı?
SpellJack- Class Lider
Class : Mage
Talent : Fire
Irk : Blood Elf
Raid Puanı :
Saol Spelljack, bilinçli olarak ani yaptım amacım yargılamaları ve tartışma çıkmasını önlemekti.
Misafir- Misafir
gule gule zokarca
katil- Yönetim
Class : Rogue
Talent : pve hemo
Irk : Undead
Raid Puanı :
sanal evrendeki sanal ayrılıklar üzerine...
ümit ederim aradığını bulursun, görüşmek üzere
Misafir- Misafir
ben olsam nedenlerini tek tek yazar içimi dökerdim. selametle
abuzer- Class Lider
Class : priest
Talent : 30/31/0 hybrid
Irk : blood elf
Raid Puanı :
gule bule aradıgını bulabılmenı canı gonulden dılerım
madeni- Class Lider