Lahmacun WoW
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

addon yukleme resimli anlatıyorum

addon yukleme resimli anlatıyorum Empty addon yukleme resimli anlatıyorum

Mesaj  katil C.tesi Şub. 09, 2008 3:48 pm

ben zaten oyunu yalamısım yutmusum bide senin yazdıgın yazılarımı okucam demeyin forumdaki yazıları takip edin ben cok biliyorum gibi bi anlam cıkmasın bende cok seyi bilmiyorum ama bu yazılar arasında bilmediginiz ve oyununuzu kolaylastırak bişiler muahkkak yazılmsıtır dandik bi forum deyip es gecmeyin bazı eklemeyi dusundugum seyleri en buyuk forumlarda bile bulamıcaksınız en azından bu bolume acılan her konuyu ve benim rogue bolumu dısına actıgım her konuyu takip edin

1 addonu adresinden yukleyip masa ustume kopyalıyorum (bunu yapamıyorsanız bilgisayar ogreniyorum falan gibi bi kitap alıp once bilgisayar kullanmayı ogrenmelisiniz)
2 muhtemelen zipli dosya olarak gelicektir zipli dosyadan paketi cıkarıyorum
3 wowun klasorune girip interface/addon klasorune, indirdigim addonu kopyalıyorum (addon yukleme isi bitti bukadar basit)
addon yukleme resimli anlatıyorum Addonkurulumhw6.th
**not** bu adımlardan sonra ddon kurulmus oluyo fakat son gelen buyuk pach (2.1 2.2 2.3 gibi) lerden sonra addonalar calısmasında problem olmasa bile yapım zamanı eski kaldıgında out of date e duserler eger oyun icinde ayarı yapılmadıysa yuklenmezler simdi o ayarı ve addonları silmeden nasıl iptal edip listesini nasıl gorebileceginizi anlatıcam
addon yukleme resimli anlatıyorum Addonayarpz8.th
ordaki yazıları goremeyenler icin burayda yazayım
1 karaker secme ekranından addons butonuna tıklayınca addonlarla ilgili bi pencere acılıyo
2 out of date olmus addonların yuklenmesini saglayan ayar
3 2 kısmdaki ayarı yaptıktan sonra okay tusuna basıp oyuna girin
not : bazı addonlar ayar yapılsa dahi calısamıcak durumdadır onlar yuklenemez ve yanında depedecy disable diye bi yazı cıkar, burdan yuklenmesini istemediginiz addonları baslarıdnaki kututcugu iptal ederek yuklenmesini durudurabilirsiniz

***setup u olan not bazı addonlar (ornek mobmap) bu sekilde kurulmaz normal program gibi kurulurlar bunun nedenide kedndi update programalrının olmasıdır eger crusenin otomatik addon update programını kullanıyosanız bu tur addonalrı onun uzerinden update yapmayın
katil
katil
Yönetim
Yönetim

Class : Rogue
Talent : pve hemo
Irk : Undead
Raid Puanı :
addon yukleme resimli anlatıyorum Left_bar_bleue100 / 100100 / 100addon yukleme resimli anlatıyorum Right_bar_bleue

- Similar topics