Lahmacun WoW
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

group calender ayarları

group calender ayarları Empty group calender ayarları

Mesaj  katil C.tesi Şub. 09, 2008 4:41 pm

group questler topluca fotoraf cekimleri duyurular vs vs. bu addonun uzerinden yurutulecektir
guild icin bircok planlama addon uzerinden yapılıp duyurulacaktır ayrıca dusuk levelli arkadaslarda addon uzerinden istedikleri planlamayı
(grup quest binek q uestleri vb.) yapıp guilddeki diger ilgilenen kişilere duyurabilecekler yani topluca yapılacak her sey bu addonun sırtına yuklenecek o yuzden bu addonun onemini tekrar tekrar tekrar tekrar vuruguluyorum 1 levleden gm ye kadar herkes addonun kullanımını detaylıca ogrenip her girdiginde addonu kontrol etmeyi alıskanlık haline getirmeli benim levelim dusuk ne gerek var demeyin ben zaten butun raidlerin vazgecilmeziyim demeyin ben zaten oyunu yalamısım yutmusum bide senin yazdıgın yazılarımı okucam demeyin forumdaki yazıları takip edin ben cok biliyorum gibi bi anlam cıkmasın bende cok seyi bilmiyorum ama bu yazılar arasında bilmediginiz ve oyununuzu kolaylastırak bişiler muahkkak yazılmsıtır dandik bi forum deyip es gecmeyin bazı eklemeyi dusundugum seyleri en buyuk forumlarda bile bulamıcaksınız

resimde gordugunuz gibi ayarlıcaksınız
addon sag ustteki saat simgesinden calısyo ona tıklayınca addon penceresi acılıyo setup sekmesine girip asagıda ki sekilde duzenleyin
configuration = manuel secilecek
use guild data channel secili olucak
minumum rank to show = er secilecek
apply tusuna basıp geri sayımın bitmesini bekleyin
** yeni event olusturuldugunda saat yanıp sonmeye baslayarak size haber vericek**
group calender ayarları Groupcalendarayarbq2.th

*****addonu yukleyip ayarlarını yaptıktan sonra resimdeki gibi actıgım eventqa kaydolun ki kimlerin yukledigini gorebileyim
group calender ayarları Eventkaytyapmavt1.th
kendi eventımı sizin gibi goremicem icin 3. adımı karazhan eventından kesip yapıstırdım ve resim diger resimle ust uste binmis sol tarafta bi yazının yarısı gorunuyo sasırmayın o eski resimdi

En son katil tarafından Salı Şub. 19, 2008 12:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
katil
katil
Yönetim
Yönetim

Class : Rogue
Talent : pve hemo
Irk : Undead
Raid Puanı :
group calender ayarları Left_bar_bleue100 / 100100 / 100group calender ayarları Right_bar_bleue

group calender ayarları Empty Event Açma

Mesaj  Misafir Ptsi Şub. 11, 2008 1:57 am

Event açma ile ilgili bir iki önemli noktayı da ben ekleyeyim:

Örnek olarak Zul Farak yapmak istiyorsunuz :

Kalender üzerinde istediğiniz tarihe ardından açılan pencerede sağ alt köşedeki new event sekmesine tıklıyorsunuz.

Açılan menude en yukarıda yer alan event menusunden dungeons (Azeroth) un üzerine gelip, Zul Farak ı işaretliyoruz. Böylece tittle da otomatik işaretlenmiş olacak. Hemen altta yer alan saati de belirledikten sonra tahmini süreyi de belirliyoruz (2 saat bu event için yeterlidir) Hemen altında ise level menumuz var. Burada Zul Farak için level 45-70 aralıklarını seçebiliriz. Bu şekilde daha düşük levelların join olmasını engellemiş olmakla birlikte işi olmayan diğer yuksek level charların katılımına da açmış olursunuz event ınızı.

Description kısmına ise kafanıza göre giriş amacınızı, yapmak istediğinizi yazabilirsiniz.

En altta ise iki tane kutucuklu simge olacak. Solda olanı sizin event a katılacağınızı, sağda olanı ise event ın lahmacun uyelerine özel oldugunu belirtir, 2 sini de işaretleyin.

Bunlar event ile ilgili yapmamız gerekenlerdi. Şimdi En alt sağ köşede event sekmesinin yanında yer alan attendance sekmesine tıklayalım.

Burası bu event a katılacakları belirlemenize yarıyor. Ortadaki menude confirmation u otomatik yaparsanız her katılmak isteyen otomatik olarak gruba dahil olur (level 45 üstü), manuel yaparsanız başvuranlar arasından katılacakları siz seçersiniz. Closed event yaptıgınızda ise bu event için kadro doldu demiş olursunuz, kimse başvuru yapamaz.

Bununla birlikte katılacakları siz de ekleyebilirsiniz. En altta yer alan add seceneğinden ekleme yapmanız mümkün.Ancak bunun riski katılmasını istediğiniz kişinin bundan haberi yok ise bir işe yaramaz, bu yüzden kalender dısında sözleştiğiniz biri varsa manuel olarak ekleyin. Yine ortada yer alan setting bölümünden ise o event a hangi class dan kaç adet kişinin katılacağını da belirleyebilirsiniz. Söz gelimi Zul Farak da sheep çok gerekli derseniz mage sayısını 2 veya 3 yapabilirsiniz.

Misafir
Misafir