Lahmacun WoW
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teamspeak Kurulumu! (Resimli Anlatım)

2 posters

Teamspeak Kurulumu! (Resimli Anlatım) Empty Teamspeak Kurulumu! (Resimli Anlatım)

Mesaj  SpellJack Cuma Mart 14, 2008 5:46 am

TeamSpeak kurulumunda sorun yaşayan arkadaşlar burdan bakarak kurulumu yapabilirler.

ilk önce www.teamspeak.com/?page=downloads adresine giriyoruz. Ordan TeamSpeak 2 Client Olan dosyayı indiriyoruz. (Server olanı değil Client olanı indirmeniz lazım. Ayrıca Updated Executable yazan sadece update dosyası. Onunla kurulumu yapamazsınız.)

İndirdikten sonra Kurulumu başlatıyoruz. Kurulumun anlatılacak özel bir durumu yok. Çıkan her pencereye olumlu yanıt verip next diyoruz.

Kurulum bittikten sonra TeamSpeak'ı çalıştırıyoruz.

Settings Sekmesinden Sound Input/Output Settings seçeneğini açıyoruz.
Teamspeak Kurulumu! (Resimli Anlatım) Adim1qf1

Daha sonra aşağıdaki gibi bir pencere çıkacak. Burdan Push to Talk seçeneğini işaretliyoruz. Daha sonra Set butonuna tıklayıp, konuşabilmek için kullanacağımız tuşa klavyeden basıyoruz. Ben "é" tuşuna (Klavyede 1 Tuşunun yanındaki çift tırkak tuşu " ) atadım.
Teamspeak Kurulumu! (Resimli Anlatım) Adim2sd9

Daha sonra Connection Sekmesinden Quick Connect Bölümünü açıyoruz. Ordaki bilgileri, Guild Information'da verildiği gibi dolduruyoruz. (Guild dışındaki foruma üye olan arkadaşların güvenlik açısından görmemesi için bu bilgileri yazmıyorum.) Burda Nickname bölümüne, Character'inizin adını yazın. Şifre bölümüne de Guild info'daki şifreyi yazın ve Connect Butonuna Tıklayın.
Teamspeak Kurulumu! (Resimli Anlatım) Adim3ei5

Server'a girmiş olacaksınız. Daha sonra istediğiniz Kanala girip Push to Talk'a atadığımız tuşla konuşabilirsiniz.
SpellJack
SpellJack
Class Lider
Class Lider

Class : Mage
Talent : Fire
Irk : Blood Elf
Raid Puanı :
Teamspeak Kurulumu! (Resimli Anlatım) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Teamspeak Kurulumu! (Resimli Anlatım) Right_bar_bleue

Teamspeak Kurulumu! (Resimli Anlatım) Empty Geri: Teamspeak Kurulumu! (Resimli Anlatım)

Mesaj  Misafir C.tesi Mart 15, 2008 1:06 am

Spelljack sana çok teşekkür ederim, bu güzel bilgi post u için.

Misafir
Misafir

Teamspeak Kurulumu! (Resimli Anlatım) Empty Geri: Teamspeak Kurulumu! (Resimli Anlatım)

Mesaj  SpellJack C.tesi Mart 15, 2008 3:20 am

önemli değil Smile Katkım ve yardımım bulunduysa ne mutlu bana.
SpellJack
SpellJack
Class Lider
Class Lider

Class : Mage
Talent : Fire
Raid Puanı :
Teamspeak Kurulumu! (Resimli Anlatım) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Teamspeak Kurulumu! (Resimli Anlatım) Right_bar_bleue

Mesaj  koroglu Paz Mart 16, 2008 6:22 am

çok sağol abi Smile
koroglu
koroglu
Honored
Honored

Class : Hunter
Talent : MM
Raid Puanı :
Teamspeak Kurulumu! (Resimli Anlatım) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Teamspeak Kurulumu! (Resimli Anlatım) Right_bar_bleue

- Similar topics