Cuma günü ile ilgili öneri
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Cuma günü ile ilgili öneri
Cuma günleri grull planlaması yapılsın ama iki kara grubuda oluşturulsun. Birinci grup saat 19:00 da karazhana girsin 2. grup saat 22:00 da karazhana girebilecek şekilde hazır olsun. eğer grull durumu netse karzhandaki grup karazhana 2 saatliğine ara verir ve grull a gidilir eğer grull yapılabilecek raid durumu sağlanamadıysa ilk grup kaarzhana devam eder ikinci grupta 22:00-22:30 gibi karazhana girer. Böylece hem grull durumu analiz edilirken hemde karazhan farm durumu aksamaz. Affınıza sığınarak bu düşüncemi sizlerle paylaştım.
warriorc- Class Lider
Class : Warrior
Talent : Protection
Irk : Orc
Raid Puanı :
Geri: Cuma günü ile ilgili öneri
kendi adıma affetmiyorum
madeni- Class Lider
Raid Puanı :
guild calendar ( event manager ) tarzı yardımcı bir addon kullanılabilir, üyeler event manager üzerinden raidlere kayıt yaptırabilir.ancak verilen sözlerin tutulması, saat olayına dikkat edilmesi çok önemli, bu olmazsa olmaz koşul yerine getirildiği sürece 25'liklere hız verilir.haftada iki gün 25'lik yapmak kaydiyle en geç 2 ay sonra bt'nin kapısına dayanmış oluruz.ilk 25'likte, tüm kargaşaya rağmen high king yattı.geç saat olmasaydı ikinci denemede grull de yatıcaktı.bugünse zorlamayacak diye tahmin ediyorum.bu artık the eye-ssc zamanı gelmiş demektir.çıtayı yüksek tutmakta, gözümüzü yükseklere erkenden dikmekte fayda var.pesimistliğin kimseye yararı olmadığını herkes anlamıştır sanırım.potansiyelinizin farkına varın yaf artık
Zodoroth- Honored
Class : Shaman
Talent : 41/0/20-ele/resto.
Irk : Troll
Raid Puanı :
kesinlikle super fikir warriorc.ayrıca katılmak isteyen tembellik etmeyip forumlardan kayıt olsun raidlere
Lasenguna/İsbtr- Honored
Class : shaman/rogue
Talent : resto/combar
Irk : tauren/undead
Raid Puanı :
1 sayfadaki 1 sayfası