rogue yeterlilik durumu
1 sayfadaki 1 sayfası
rogue yeterlilik durumu
Kunde, Laudaville, Qorel, feelsogood,karazhana uygun Shonatein, makinist, Nightstab grull ve karazhana Xexxay ve katil grul karazhan zul amana girebilir diger arkadasların kendilerini biraz daha gelistirmesi gerekicek mecbur kalmadıkca almamnızı tavsiye ederim raiddeki diger kişilerin madur olmaması icin raid basvurusu yapıldıgında bu kişiler dısındakileri yedege yazmanız uygun olur
buradaki uygundur yazılarını degelendirirken tecrubelerini hesaba katmadan degerlendirme yapıyorum tecrube butun statlardan daha degerli bir stat ve hic bir yerde yazmaz oyun esnasında belli olur yanyana raidlere girme imkanı pek olmadıgından dolayı tecrube kısmını raid liderleri degerlendirecektir ve o gunku raidi ona gore sekilelndirecektir lutfen raid liderlerinin tum soylediklerini can kulagıyla dinleyip raide girmeden once forumları okuyunuz ornek: www.wow-turk.com
buradaki uygundur yazılarını degelendirirken tecrubelerini hesaba katmadan degerlendirme yapıyorum tecrube butun statlardan daha degerli bir stat ve hic bir yerde yazmaz oyun esnasında belli olur yanyana raidlere girme imkanı pek olmadıgından dolayı tecrube kısmını raid liderleri degerlendirecektir ve o gunku raidi ona gore sekilelndirecektir lutfen raid liderlerinin tum soylediklerini can kulagıyla dinleyip raide girmeden once forumları okuyunuz ornek: www.wow-turk.com
katil- Yönetim
Class : Rogue
Talent : pve hemo
Irk : Undead
Raid Puanı :
1 sayfadaki 1 sayfası