Magh Down
+4
katil
SpellJack
warriorc
metush
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Magh Down
Unutulmayacak bir run dan sonra Magh da indi. 2 lockla gidecektik sadece, öyle de yapamadık 1 lock umuz gelemedi üstelik 24 kişi kaldık. Eh hadi gelmişken bir deniyelim çıkalım dedik.
Ne deneme ama, 24 kişinin 24 ü birden de bu kadar mükemmel oynardı ancak
Ne deneme ama, 24 kişinin 24 ü birden de bu kadar mükemmel oynardı ancak
Misafir- Misafir
Magh Down
Magh Down :
işte mükemmel bi guildin ...
yine kendine has mükemmeliğinde ....
mükemmel bir raid gecesi yine mutlu bir sonla bitmesiyle herkese güzel bir gece yaşattı....
SEN BİR HARİKASIN LAHMACUN......
kıskananlar çatlasın !!!!! hehe
Hadi yolumuz açık ola....hep birlikte daha nice zor raidlere !!!
işte mükemmel bi guildin ...
yine kendine has mükemmeliğinde ....
mükemmel bir raid gecesi yine mutlu bir sonla bitmesiyle herkese güzel bir gece yaşattı....
SEN BİR HARİKASIN LAHMACUN......
kıskananlar çatlasın !!!!! hehe
Hadi yolumuz açık ola....hep birlikte daha nice zor raidlere !!!
metush- Honored
Class : Shmy
Talent : Resto
Irk : Troll
Raid Puanı :
Geri: Magh Down
bi kaç kez tecrübe ettikten sonra hiç bir boss karşımızda duramıyor. İtem bakımından da gittikçe güçlü bir hal alıyoruz. Güzel olan şey hepimiz lahmacunda yeşerdik, hızlı item alcam sona varcam diye değil başlamış olduğumuz hayale ulaşmak için hep yanyana en iiye ulaşmak için çaba sarfettik, geldiğimiz nokta yeni arkadaşlarımıza daha çok yardımcı olma şansını bize verdi ve veriyor. Dostluğa arkadaşlığa önem veren ve önceliğini bu noktadan yana kullanan her bir arkadaşımı gelinen noktada sarfettikleri çaba ve ortaya koydukları başarı için kutluyorum. Yeni katılan, kendini geliştirmek için çaba sarfeden, kendini değil bütünün gelişmesi için özveride bulunan bütün arkadaşalrıma teşekkür ediyorum.
Bu bir takım işi, takım iyi olursa herkes ii olur. WOW bencillik değil bir paylaşım oyunu ve bu paylaşımı bu guildde bana yaşatan bütün arkadaşlarıma binlerce teşekkürler.
(Bencillik lafım bir zamanlar guildde olup sonra türlü bahenelerle ayrılan item item diye dövünen kompleksli ve saplantılı şahıslaradır.)
Bu bir takım işi, takım iyi olursa herkes ii olur. WOW bencillik değil bir paylaşım oyunu ve bu paylaşımı bu guildde bana yaşatan bütün arkadaşlarıma binlerce teşekkürler.
(Bencillik lafım bir zamanlar guildde olup sonra türlü bahenelerle ayrılan item item diye dövünen kompleksli ve saplantılı şahıslaradır.)
warriorc- Class Lider
Class : Warrior
Talent : Protection
Irk : Orc
Raid Puanı :
sanırım sınırlarını zorlayabilen tek guildiz
e bizim için "zor" anında yapılır. "imkansız" sadece biraz zaman alır...
Guild olarak irademize ve bütünlüğümüze hayranım. Hatırlarsınız ilk 25 man raidde bile bir çok kişinin adapte olabildiğinden daha çabuk adapte olduk. ve dün akşamki Maghteridon'u kesişimiz bana o kadar kolay geldi ki bir an Heroic dungeon yapıyoruz sandım
Bizi yarı yolda bırakmayan, her zaman birlik, bütünlük ve arkadaşlık için guildde çaba gösteren tüm arkadaşlarıma ve öz abim gibi sevdiğim büyüklerime teşekkür ederim.
We are the One!
e bizim için "zor" anında yapılır. "imkansız" sadece biraz zaman alır...
Guild olarak irademize ve bütünlüğümüze hayranım. Hatırlarsınız ilk 25 man raidde bile bir çok kişinin adapte olabildiğinden daha çabuk adapte olduk. ve dün akşamki Maghteridon'u kesişimiz bana o kadar kolay geldi ki bir an Heroic dungeon yapıyoruz sandım
Bizi yarı yolda bırakmayan, her zaman birlik, bütünlük ve arkadaşlık için guildde çaba gösteren tüm arkadaşlarıma ve öz abim gibi sevdiğim büyüklerime teşekkür ederim.
We are the One!
SpellJack- Class Lider
Class : Mage
Talent : Fire
Irk : Blood Elf
Raid Puanı :
imkansızların guildinden bir imkansız daha 24 kişi tek warlockla 2. grisin ilk denemesinde healerın combatın yarısında dc olmasına ragmen ve 1 kisin olmesiyle sonuclanan bir raid
diger mag fotoları download linki http://rapidshare.com/files/109518863/mag.zip.html
burdan begendiginiz , daha gusel cıktıgını veya cıktıgınız dusundugunuz fotaları konu altına ekleyin arkadaslar ben geneli dusunerek 1 fotoraf ekledim
diger mag fotoları download linki http://rapidshare.com/files/109518863/mag.zip.html
burdan begendiginiz , daha gusel cıktıgını veya cıktıgınız dusundugunuz fotaları konu altına ekleyin arkadaslar ben geneli dusunerek 1 fotoraf ekledim
katil- Yönetim
Class : Rogue
Talent : pve hemo
Irk : Undead
Raid Puanı :
merak etmeyin "imba lock on partol"
saka bitarafa efsane raid oldu
herkeze yada herkese (nasıl yazılıyorsa artık birini secin) cok tesekkurler
Felsummoner- Honored
Class : warlock
Talent : affliction
Irk : blood elf
Raid Puanı :
Felsummoner demiş ki:merak etmeyin "imba lock on partol"
"s" ile yazcan herkez = her defa : P
En son warriorc tarafından Çarş. Nis. 23, 2008 6:07 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
warriorc- Class Lider
Class : Warrior
Talent : Protection
Irk : Orc
Raid Puanı :
guzel bır gece yasadık ıns ılerde daha da guzellerını yasayacagız
emegi gecen herkese tesekkurler (basta kendıme tabe )
we tolga a benım saskın fotocu arkadasım mılyon kere yazdım cekerken gerı say kanatlarımı acam dıye gıdıp en sıdan halımı cekmıssın bıttın sen sana artık %50 az heal atacam
emegi gecen herkese tesekkurler (basta kendıme tabe )
we tolga a benım saskın fotocu arkadasım mılyon kere yazdım cekerken gerı say kanatlarımı acam dıye gıdıp en sıdan halımı cekmıssın bıttın sen sana artık %50 az heal atacam
madeni- Class Lider
Raid Puanı :
kanatlı halin olmaz olurmu kanatlı 3 tane foton var indir diger fotoları onların icinde:P
katil- Yönetim
Class : Rogue
Talent : pve hemo
Raid Puanı :
Herkese tebrikler. Cumartesinden itibaren daha fazla lock ile Mag'ı tekrar kesmek dileği ile...
Quemal- Class Lider
Class : Warlock
Talent : Affliction
Raid Puanı :
bi dakka her ilki 24 kişi alıyoruz ilidanna ilk 24 mü denesek(günü gelınce) ilk seferde ilk deneyişte alırız
(aranızda hala olamamanın acısı buyuk)
(aranızda hala olamamanın acısı buyuk)
Lasenguna/İsbtr- Honored
Class : shaman/rogue
Talent : resto/combar
Irk : tauren/undead
Raid Puanı :
1 sayfadaki 1 sayfası