Gruul's Lair Ilk Denemeden Resimler :)
Lahmacun WoW :: Guild Lahmacun :: 70's
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: Gruul's Lair Ilk Denemeden Resimler :)
orda bulunmuş olduğum için çok mutluyum.3. fotoda da kıçımı dönmüşüm .ilk 25'liğimiz olmasının yanı sıra benim de ilk raidimdi.şanssızlık ve aksaklıklara rağmen kayda değer uyum sorum sorunu yaşanmamış olması ilerisi için umut verici.bu kadar kompleks bir combatı yaptıysak ssc ve tempest'ta pek zorlanacağımızı sanmıyorum.bu arada dps'de nasıl 6. olduğum hakkında hala bir fikrim yok .hoş class liderim 3. olmak suretiyle bana hoş bir ders verdi.zaten dps yarışından çok meydan savaşına benziyordu.umarım devamı gelir ve umarım ben de devamlı olurum.tekrar teşekkür ederim.hem de emeği geçen herkese.
edit: geyiğine yapılan grull the dragonkiller denemesinde aman aman bir hata yapılmamış olması ve esneyerek mouse kullanmadan %60'ın görülmesini ( yupa ve madeni yoktu combatta ) eklemeden geçemeyeceğim, saat geç olmasa-çıkmak zorunda olanlar olmasa ikinci denemede güle oynaya yatırırdık.bu bile şahane bir şey.potansiyelimizi görmüş olduk ( zannımca ve kanımca ).
edit: geyiğine yapılan grull the dragonkiller denemesinde aman aman bir hata yapılmamış olması ve esneyerek mouse kullanmadan %60'ın görülmesini ( yupa ve madeni yoktu combatta ) eklemeden geçemeyeceğim, saat geç olmasa-çıkmak zorunda olanlar olmasa ikinci denemede güle oynaya yatırırdık.bu bile şahane bir şey.potansiyelimizi görmüş olduk ( zannımca ve kanımca ).
Zodoroth- Honored
Class : Shaman
Talent : 41/0/20-ele/resto.
Irk : Troll
Raid Puanı :
güzel çalışma
Zod , hkm de dps ye bakılmaz zaten bir çok dps tank. Ben ilk onda bile yoktum düşün artık:)
Zod , hkm de dps ye bakılmaz zaten bir çok dps tank. Ben ilk onda bile yoktum düşün artık:)
Misafir- Misafir
yok yaf ne işim olur, benim yükseklerde gözüm yok.senin bir iki altında ilk 10'da felan olsam yeter gearımı hala yetersiz gördüğüm için "teselli" olarak düşünmüştüm kendi adıma
Zodoroth- Honored
Class : Shaman
Talent : 41/0/20-ele/resto.
Irk : Troll
Raid Puanı :
Lahmacun WoW :: Guild Lahmacun :: 70's
1 sayfadaki 1 sayfası