Herhangi bir yardım istemeden önce MUTLAKA okuyun!
1 sayfadaki 1 sayfası
Herhangi bir yardım istemeden önce MUTLAKA okuyun!
- Bu bölüm, guild içi yardımlaşmayı sağlamak için yardıma ihtiyacınız olan quest'lerde, instance'larda gerekli olan yardımı alabilmeniz için açılmıştır. Bu amacın dışında Topic açılması, mesaj yazılması yasaktır.
- Guild kurallarında da geçtiği üzere "boost" olarak tabir edilen instance yardımları yasaktır. Sadece 70 level guild üyeleri heroic instance yardımı hakkında topic açabilir.
- Açtığınız topic'lerde hangi konuda ne şekilde yardım istediğinizi açıkça belirtmek zorunludur. Eksik bilgi içeren yardım başlıkları, bölüm yöneticisinin ve guild yönetiminin yetkisi dahilinde silinir ya da uyarılır.
- Açtığınız yardım başlıklarını takip etmek, düzenlemek ve uygun zamanda grubu bir araya getirmek yardım isteyen guild üyesinin sorumluluğundadır. 15 gün içinde sonuca ulaşmayan yardım başlıkları silinecektir.
- Kurallara uymayan guild üyeleri, Class Liderlerine ve guild yönetimine bildirilecektir.
Bu kurallar, Bölüm yöneticisi ve guild yetkililerince sorgusuz ve sualsiz değiştirilebilir. Değişiklikleri takip etmek, guild üyelerinin sorumluluğundadır.
SpellJack- Class Lider
Class : Mage
Talent : Fire
Irk : Blood Elf
Raid Puanı :
1 sayfadaki 1 sayfası